©2018 by STACCATO musical theater. Proudly created with Wix.com

Organisatie

Irene zingt al haar hele leven, songteksten van liedjes zaten er sneller in dan de Latijnse woordjes op school. Irene heeft bij diverse amateurgezelschappen in het ensemble en als solist in verschillende musicalproducties gestaan waaronder o.a. Miss Saigon, Grease, Titanic, Sound of Music en Aida. Irene neemt, naast dat ze als solist op het podium te bewonderen is, bij STACCATO alle organisatorische aspecten voor haar rekening zoals de financiën, PR, website en ledenadministratie.

Producent

Irene Geurds - Buijs

Martin 20170912_225417.jpg

Martin staat al vanaf zijn 6e jaar op het podium in de (amateur)operette- en musical wereld. Hij schreef vele hoofdrollen op zijn naam als solist in verschillende operettes en musicals en was ook verantwoordelijk voor de regie van een aantal musical producties. Het reilen en zeilen rondom een theaterproductie werd hem met de paplepel in gegoten. Zijn ouders zijn de oprichters van het Eerste Diemense Operette Gezelschap dat op de dag van vandaag nog steeds jaarlijks mooie producties laat zien. Tevens is hij 5 jaar als voorzitter van een Musicalvereniging in Amsterdam actief geweest. Inmiddels is hij al weer 5 jaar verantwoordelijk voor de muzikale leiding en regie bij STACCATO.

Muzikaal leider

Martin Buijs

Ons Supportteam

1/1

Bij een productie als Ciske de Rat komt een heleboel kijken. Hoe komen we aan sponsoring, welk fonds kunnen we aanschrijven, ontwerp van een poster en het programmaboekje, kleding, decor en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gelukkig worden Martin en Irene bijgestaan door het STACCATO Supportteam bestaande uit Ethel van Blarcum, Fenny Karman, Hans Ram en Lissy Verzijden.