top of page

Organisatie

Martin 20170912_225417.jpg

Martin Buijs

Voorzitter - Muzikaal Leider

Martin staat al vanaf zijn 6e jaar op het podium in de (amateur)operette- en musical wereld. Hij schreef vele hoofdrollen op zijn naam als solist in verschillende operettes en musicals en was ook verantwoordelijk voor de regie van een aantal musical producties. Het reilen en zeilen rondom een theaterproductie werd hem met de paplepel in gegoten. Zijn ouders zijn de oprichters van het Eerste Diemense Operette Gezelschap dat op de dag van vandaag nog steeds jaarlijks mooie producties laat zien. Tevens is hij 5 jaar als voorzitter van een Musicalvereniging in Amsterdam actief geweest. Inmiddels is hij al weer 5 jaar verantwoordelijk voor de muzikale leiding en regie bij STACCATO en voorzitter van de Stichting..

Martin 20170912_225417.jpg

Irene Geurds - Buijs

Secretaris - Producent

Irene zingt al haar hele leven, songteksten van liedjes zaten er sneller in dan de Latijnse woordjes op school. Irene heeft bij diverse amateurgezelschappen in het ensemble en als solist in verschillende musicalproducties gestaan waaronder o.a. Miss Saigon, Grease, Titanic, Sound of Music en Aida. Irene neemt, naast dat ze als solist op het podium te bewonderen is, bij STACCATO als Secretaris van de Stichting alle organisatorische aspecten voor haar rekening zoals de financiën, PR, website en ledenadministratie. Verder is Irene als Producent verantwoordelijk voor de musicalproductie.

IMG_6183.jpg

Ethel van Blarcum

Algemeen bestuurslid

Ethel is vanaf jonge leeftijd actief op muzikaal gebied. Heeft jarenlang in een fanfare gespeeld op de bugel. Ethel is per toeval in de wereld van theater musical beland. Eigenlijk met het doel om een musical gezelschap voor haar dochters te zoeken, kwam zijzelf bij STACCATO terecht en dat voelde zo goed dat zij is gebleven. Ethel vindt het zowel op het podium als achter het podium een geweldig feestje. Zij ondersteunt in zowel het support - als sponsorteam en voelt zich erg thuis in het geweldige ensemble van STACCATO. Daarbij heeft zij het grote geluk om met beide dochters op het podium te mogen staan. Ethel heeft STACCATO zien groeien van een klein enthousiast gezelschap naar een professionele groep amateurs die op hoog niveau grote producties neer kunnen zetten met, en dat is wel het allerbelangrijkste, evenveel enthousiasme en plezier. Als (algemeen) bestuurslid zet Ethel zich in voor een harmonieuze voortgang van STACCATO en onderneemt initiatieven, coördineert binnen de ondersteunende teams en voert voorgenomen plannen en ideeën uit. Voelt zich een trotse vertegenwoordiger van STACCATO naar binnen en buiten. 

Ons Supportteam

Bij een productie of concert komt een heleboel kijken. Hoe komen we aan sponsoring, welk fonds kunnen we aanschrijven, ontwerp van een poster en het programmaboekje, kleding, decor en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gelukkig worden Martin, Irene en Ethel bijgestaan door het STACCATO Supportteam bestaande uit Fenny Karman, Hans Ram.

bottom of page