Artistiek Team Ciske de Rat

Martin Buijs

Muzikale leiding en regie

Martin staat al vanaf zijn 6e jaar op het podium in de (amateur)operette- en musical wereld. Hij schreef vele hoofdrollen op zijn naam als solist in verschillende operettes en musicals en was ook verantwoordelijk voor de regie van een aantal musical producties. Het reilen en zeilen rondom een theaterproductie werd hem met de paplepel in gegoten. Zijn ouders zijn de oprichters van het Eerste Diemense Operette Gezelschap dat op de dag van vandaag nog steeds jaarlijks mooie producties laat zien. Tevens is hij 5 jaar als voorzitter van een Musicalvereniging in Amsterdam actief geweest. Inmiddels is hij al weer 4 jaar verantwoordelijk voor de muzikale leiding en regie bij STACCATO.

Esmé Apeldoorn

Regie kinderen

Van jongs af aan heeft Esmé gezongen, gedanst en geacteerd. Eerst bij de plaatselijke balletschool en musicalvereniging. Later heeft ze lessen gevolgd bij het Nederlands Kindertheater in Purmerend en is ze Theaterwetenschappen gaan studeren in Amsterdam. Naast verschillende rollen in musicals als Jesus Christ Superstar, Fame en Jekyll and Hyde, is Esmé ook gaan werken als theaterdocent en regisseuse bij verschillende amateurgezelschappen. Momenteel maakt ze onderdeel uit van Theaton Events en is ze bij Staccato achter de schermen te vinden bij de regie van de Ciske Kids.

Anouk Veltkamp

Choreografe

Als jong meisje zat het dansen al in haar bloed. Ballet, Hip Hop, House, Musical, alle verschillende stijlen werden en worden nog steeds beoefend. Anouk is afgestudeerd aan de dansopleiding in Amsterdam en is momenteel als dansinstructrice verbonden aan verschillende dansscholen in het Gooi. Ze is ook Zumba-instructrice. Anouk heeft als danseres en zangeres al in meerdere musicalproducties geschitterd. Sinds de oprichting van STACCATO is zij naast dat ze ook op het podium te bewonderen is, verantwoordelijk voor de choreografie. 

Pim.jpg

Pim Stikkelorum

Stagemanager

Vier jaar geleden kwam Pim bij STACCATO binnen wandelen om te kijken of musical iets voor hem was nadat hij te oud werd voor de toneelvereniging. En musical theater maken is zeker zijn ding geworden. Maar niet op het toneel maar achter de schermen. Pim is verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen back stage. Niemand komt zonder rekwisiet op en decor stukken worden op tijd gewisseld. Hij regelt wie die dit doet en wanneer op een uitermate professionele manier. Ook zijn een hoop van de rekwisieten die te zien zijn tijdens de voorstelling door Pim zelf gemaakt. Pim levert een zeer grote bijdrage aan het succes van de voorstellingen van STACCATO.