top of page

Onze vorige producties: 

Op 28 en 29 september 2019 hebben we ons 5-jarig jubileum mogen vieren met ons jubileumconcert FIVE. 

Wat was het een mooi feest! En wat fijn dat we dit met zo veel mensen hebben mogen vieren. Dank jullie wel hiervoor!

Op 6 en 7 oktober 2018 stonden we in het Spant in Bussum drie keer voor een uitverkochte zaal met Ciske de Rat de musical. Ons harde werken werd ook nog beloond met 5 nominaties op de longlist van de Amateur Musical Awards voor Beste Musical, Beste Ensemble, Beste Mannelijke Hoofdrol 2x en Beste Vrouwelijke Bijrol en uiteindelijk een nominatie op de shortlist voor Beste Mannelijke Hoofdrol. Wij zijn met de hele cast super trots op dit resultaat. Foto's kunt u vinden op onze website door hier te klikken.

Ook in 2018 was STACCATO weer van de partij bij de Theaterroute Huizen en stonden wij van 21 tot en met 24 maart 2018 met een gedeelte van de cast in de eindvoorstelling "In het kielzog van de Visser" van de Theaterroute. Hieronder een weergave van het slotnummer.

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 stonden wij met STACCATO in Theater Spant! in Bussum met onze voorstelling Dreams. Het publiek kon zich laten meevoeren door onze enthousiaste cast op een droomreis door musicalland. Twee keer een bijna volle zaal. Mensen verlieten vol dromen na een mooie avond zeer enthousiast de zaal. 

Op 6 t/m 8 april 2017 hebben wij meegedaan aan de Theaterroute in Huizen. De voorstelling “Het hoge nest” in de oude Krachtcentrale en de eindvoorstelling over het Melkmeisje in de ” Boerderij” in Huizen. Het was een groot succes met zeer lovende recensies. Hieronder de registratie van de voorstelling in de oude Krachtcentrale. (Beelden en geluid kunnen als schokkend ervaren worden.)

Op 21 mei 2016 hebben wij samen met Fanfare LEO uit Hilversum een concert gegeven waarbij we nummers uit o.a West Side Story hebben gezongen. Het publiek ging met de Latijns Amerikaanse klanken swingend de zaal uit.

Op 6 en 7 november  2015 bracht STACCATO zijn eerste voorstelling in de grote zaal van Wijkcentrum Holleblok te Huizen. Met twee keer een volle zaal met 100 bezoekers werd onze eerste voorstelling een groot succes.

bottom of page